Вокс Консулт е консултантска компания, която предоставя услуги, свързани с подготовка и управление на инвестиционни проекти по всички национални, европейски и международни програми, предоставящи безвъзмездно финансиране, насочени към фирми и предприятия, развиващи своята дейност на територията на страната.

Екипът ни се състои от консултанти и експерти с дългогодишен опит в разработването и управлението на проекти по всички европейски и национални програми. Опитът ни показва, че при избор на подходяща схема на финансиране, добре планиран начин на изпълнение и достатъчна мотивация, една идея се развива и се превръща в добре изпълнено и работещо решение за Вашия бизнес.

За нас не съществува казус, който да оставим неразрешен, като на първо място винаги поставяме нашите клиенти. Ние ценим всеки един от тях, като им предоставяме индивидуален подход в зависимост от идеите, предпочитанията и възможностите им. Ние вървим и се развиваме заедно, обединени за нашите общи успехи. Стремим се да установяваме трайни взаимоотношения с нашите клиенти базирани на взаимно доверие, уважение и мотивация, които създават нови възможности за развитие на бъдещи идеи.

При нас ще намерите отзивчиво и коректно отношение и винаги актуална информация за програми и конкурси – постоянните, тези с определен срок на кандидатстване, както и информация за предстоящите такива.

Ако се нуждаете от съдействие и искате да се подсигурите и да избегнете евентуални пропуски – свържете се с нас. Ние сме готови да Ви предоставим нашата експертна услуга, за да направим Вашето предложение успешно.

НИЕ ЩЕ ВИ СЪДЕЙСТВАМЕ С:

Консултации и проучване на възможностите за финансиране

Разработване на проектно предложение и цялостна проектна документация

Управление на одобрени за финансиране проекти